Galerii: Babulja terrassil nauditi vaatemängulist suvelõpu moeshow'd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reede õhtul, 26.08 sai Tallinna Vanalinna piiril, Musumäe jalamil nautida vaatemängulist moeshow'd! Babulja kohvik, mis asub aadressil Pärnu mnt 2, ootas kõiki Mood Pargis peoõhtule, kus vaieldamatult ühe vanalinna suurima, mugavaima & meelelahutuslikuima suveterrassi programm tõi vaatajateni Diana Kurvese uue moekollektsiooni!  

Disainer Diana Kurves meenutab meeleolukat ja mänglevat peoõhtut ise nii: "Sumeda suveõhtu romantiline & pärlendav pitsimeri segunes sügise tooni, vallatu ruudu, lustaka lõike ja naiseliku klassikaga!" 

Möödunud reedel olid kõik uudistajad oodatud Pargiterrassi moeõhtule, kus pargi vallutasid kaunid modellid, kõlas mõnus peomuusika ja suurel terrassil sai nautida nii sööke, jooke kui ka vesipiipu. Suviselt vallatu ja lõbusa moeshow pani kokku tuntud stilist ja saatejuht Anatoli Ein. Modellide soengud sättis pähe ilusalong EĆLAT ja ilu eest hoolitses Casa Beauty Studio!

Kohviku tegemistega saad end rohkem kurssi viia siin!

Soovid teada rohkem Pargiterrassi peoõhtute kohta? Kliki siia!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles