Hiigelgalerii! 5 aastat säravaimaid pidusid ehk klubi Teater ootab sünnipäevale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 02.09 tähistab Eesti kõige meelelahutuslikum ööklubi, Teater, koos Moët & Chandon'iga aasta suurima klubiüritusega enda 5.sünnipäeva! 5 aastat täis säravaid pidusid, koos live-kontserdite, rahvusvaheliste staaride, akrobaatide, mustkunstnike, padjasõdade ja palju muuga on seljataga ning klubi Teater tähistab sedaaasta suurejooneliseima ja säravaima õhtuga!

Viis aastat unustamatult lõbusaid pidusid on peetud, kuid lõbusamad, meelahutuslikumad ja värvlisemad peod on alles ees...

Sünnipäevapeol on oodata live-esinemist klubi Teatri läbi aegade populaarseimatelt artistidelt, rohkelt sünnipäevaüllatusi, kohal on kõik klubi Teater veetlevad diivad ning loomulikult kogu Eesti meelelahutusmaailma koorekiht! Peol seltskonda pakkuvad kaunid Hõbe Vodka diivad jagavad meeliergutavat tervitust ning see on alles üllatuste ja kingisaju algus!  Hiigelgaleriiga klubi Teatri meeletust 5 aastast saad tutvuda siin:

Klubi Teater teeb enda sünnipäeva puhul ka ise kingitusi ja kingib ära ühe ja ainsa eluaegse VIP-pääsme. Loosimise kohta saab lisainfot SIIT!

Läbi aastate on Klubi Teater kostitanud lugematul hulgal säravaid staare nii Eestist kui välismaalt. Kõiki artiste ootab klubi Teater kindlasti ka enda sünnipäevale, et koos tähistada neid glamuurseid pidusid ja ühiseid lõbusaid hetki ning lüüa pokaalid kokku tulevaste aastate veel meeletumate õhtute auks! 

Rohkem infot peo kohta leiad siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles