Populaarne pidudesari Disco Tallinn alustab sel laupäeval teater NO99 kohvikus uut hooaega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disco Tallinn tähistas maailmakuulsa Kraak & Smaak´iga uhkelt DJ Tom Lilienthali 50. juubelit
Disco Tallinn tähistas maailmakuulsa Kraak & Smaak´iga uhkelt DJ Tom Lilienthali 50. juubelit Foto: Rene Lutterus

Sel laupäeval, 3. septembril stardib teater NO99 kohvikus (Sakala 3, Tallinn) menusarja Disco Tallinn uus hooaeg.

2014. aasta lõpus sündinud disco´t ülistav pidudesari Disco Tallinn on teater NO99 kohviku ruumides meelelahutust pakkunud juba pea kaks aastat ning toonud Eestisse esinema näiteks Joey Negro, Kraak & Smaak, Hard Ton, Rasmus Faber jpt. Laupäevase peoga alustatakse kolmandat, korraldajate sõnul seni võimsaimat ja üllatusi täis hooaega.

Avapidu toimub koostöös Suurbritannias väga mõjuvõimsa, disco ajastut ning rahu ja võrdsust propageeriva heategevusliku liikumisega – English Disco Lovers. DJ-pulti astuvad antud õhtul EDL ninamees Sam Heath ning Disco Tallinn residendid Widenski ja Tom Lilienthal, kes taaselustavad selle õige disco. Millist mängiti kunagi maailma kuulsaimates klubides „Studio 54” ja „Paradise Garage”. Lisavad sellele siis pisut maitsekat poppi, veidike soul´i ja tänapäeval masse liigutavat nu disco´t.

DJ Widenski
DJ Widenski Foto: Andrei Ozdoba

Piletid on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas ja NO99 kassas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot. Uksed avatakse laupäeval, 3. septembril kell 22.00.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles