Drake: armusin Rihannasse, kui olin 22-aastane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drake presents Rihanna with the Michael Jackson Video Vanguard Award during the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016.   REUTERS/Lucas Jackson
Drake presents Rihanna with the Michael Jackson Video Vanguard Award during the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Lucas Jackson Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Räppar Drake tunnistas, et Rihanna on teda võlunud juba pikka aega.

Drake laulis Rihannale MTV muusikaauhindade galal suurt ülistuslaulu ja kiitis seda, et suur edu pole lauljatari upsakaks muutnud.

«Rihanna on edu saavutanud asjas, mida keegi muusikatööstuses ei suuda - ta on jäänud iseendaks,» sõnas Drake.

«Me kõik jumaldame naist, kes pole esimesest päevast peale sugugi muutunud. Ma armusin temasse, kui olin 22-aastane. Ta on mu parim sõber. Täiskasvanuna olen talle alt üles vaadanud, ehkki ta on minust noorem. Ta on elav legend,» kiitis Drake, kes andis Rihannale üle auhinna Michael Jackson Vanguard Award.

Kõlakad Rihanna ja Drake'i suhtest on aastate jooksul mitmed korrad üles kerkinud ning väidetavalt ööbisid nad pärast MTV galat samas hotellis.

Foto: PA/PA Wire/Press Association Images
Foto: PA/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles