Austraalias pandi seksiklubi libestiautomaati soolhapet

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austraalia politsei uurib juhtumit, milles pandi Sydney eeslinnas Rydalmere`is asuva gei ja biseksuaalide Arrows seksiklubi libestiautomaati soolhapet.

Seksiklubis andis signaal märku, et automaati on kahjustatud ning turvatöötajad leidsid selle juurest mehe, kes anti üle Sydney politseile, edastab dailytelegraph.com.au.

Arrows klubi teatel ei jõudnud keegi libestiautomaadis olnud soolhapet kasutada ega saanud vigastada.

62-aastasele mehele esitati süüdistus mürgitamise, kehalise vigastuse ja valu tekitamise katses. Politsei teatel ei ole mehe motiiv veel teada, kuid tegemist ei olevat rassistliku vihakuriteoga. 

Mees lubati kautsjoni vastu vabadusse, kuid ta peab 20. septembril oma teo tõttu astuma Sydneys Parramattas kohtu ette.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil nimetatud seksiklubis kuritegelikku üritatakse toime panna. Pärast paari varasemat juhtumit paigutati libesti- ja kondoomiautomaatidele häiresignaalid, mis annavad teada, kui keegi neid rikub.

Sydney loodeosas asuv Arrows klubi reklaamib end oma leheküljel, et tegemist on «turvalise ja lõõgastava paigaga, kus gei- ja bi-inimesed saavad kohtuda ööpäev läbi, seitsmel päeval nädalas».

Soolhape ehk vesinikkloriidhape on gaasilise vesinikkloriidi lahus, mille kasutamisel tuleb olla ettevaatlik. Seda tugevatoimelist hapet kasutatakse tavaliselt tööstuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles