Video ja ülevaade: TV3 alustab juubelihooaega uue sügiskavaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Papad Mammad»
Telesari «Papad Mammad» Foto: TV3

TV3 toob uuel algaval sügishooajal ekraanile palju uusi telesaateid ning – sarju. Jätkuvad mitmed oodatud saated ning tagasi ekraanil on paljud eestlaste poolt armastatud teletähed. 

Kuuuurija alustab erisaatega «Eesti inimsööja»

Kuuuurija alustab sügishooaega erakordse looga, mille peategelaseks on Tallinnas inimsööjaga koos elanud naine. Pärast inimsööja tabamist muutus naise elus kõik ja ta on aastaid vältinud kõiki avalikke intervjuusid. Kohtutavatele sündmustele heidavad valgust ka inimsööja lähedased ja eksperdid. Saatejuht Katrin Lust.

«Kuuuurija» erisaade on TV3 ekraanil 5.septembril kell 20.00.

UUS talkshow «Evelin»

Uues vestlussaates toob esmakordselt saatejuhi rollis üles astuv Evelin Ilves vaatajateni suured teemad ja suured inimsaatused.   

Mis meid rõõmustab või mis meid kurvastab? Mis meid terveks teeb või mis meid haigeks teeb? Milliseid valikuid me peame iga päev tegema? Miks me oleme õnnelikud või õnnetud? Kas me rõõmustame teisi ja iseennast? Kas me suudame luua maailma enda ümber paremaks või anname alla?

Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: TV3

Talkshow «Evelin» stardib juba 5.septembril kell 20.30 TV3-s.

UUS tõsielusari «Tõelised Eesti mehed»

Viis heatujulist ja tugevat, kuid ebatervislikku elustiili viljelevat tõelist Eesti meest  alustavad karmi trenni tipptreener Rauno Rikbergi nõudliku käe all.  

Kellel õnnestub kahe kuu jooksul täielikult muuta oma füüsilist vorm ja mõttemaailma? Kellest saavad veel paremad abikaasad oma naistele?  

Uus tõsielusari «Tõelised Eesti mehed» alustab 7.septembril kell 20.00.

UUS romantiline abieluettepanekusaade «Tule mulle naiseks»

Iga romantiku salajane unistus on täiuslik pulm. Vahel aga otsustab peigmees juba varem üllatada oma tulevast kaasat millegi tõeliselt erakordsega.

Uue saate keskmes on noormehed, kes soovivad oma armastatud pruute üllatada väga erilise abieluettepanekuga. Mitte midagi aimav pruut leiab end olukorras, kus teda tervitab peigmees, hulk sõpru ja telekaamerate ees rullub lahti üks tõeliselt imeline abieluettepanek.

Uus abieluettepanekusaade «Tule mulle naiseks» alustab 8.septembril kell 20.00.

UUS kodumaine koguperesari koos Eesti tippnäitlejatega «Papad Mammad»

Selles tõelises Eesti peres on kuus täiskasvanut ja üks pisike tüdruk Lenna, keda kõik kasvatada püüavad. Kuid otse loomulikult pole see kerge, sest lahingusse sööstavad elurõõmust pakatavad vanavanemad maalt ning peenutsevad ja ülikultuursed linnakuivikud. Midagi head siit loota ei ole, kuid naljakaid situatsioone ja lustlikku äratundmisrõõmu on kõikidele vaatajatele küllaga.

Telesari «Papad Mammad»
Telesari «Papad Mammad» Foto: TV3

Osades Eesti tippnäitlejad: Piret Kalda, Tõnu Oja, Raivo E. Tamm , Kairi Närep jt.

Muhe koguperesari «Papad Mammad» alustab TV3-s 12.septembril kell 20.30.

UUS reisisari «Reis Venemaa lõppu: Tshukotka»

Kaks reisisarjast 4x4 tuntud meest võtavad seekord ette džiibirännaku Tallinnast Tshukotkani. Oma teel kohtuvad nad värvikate inimeste, keeruliste olukordade ja Siberi karmi loodusega. Mehed jõuavad Tshukotkale, kuid seal jäävad nad hambusse kohaliku võimu bürokraatiale. «Reis Venemaa lõppu: Tshukotka» toob matka, auto- ja venemaahuvilise vaatajani  meie müstilise ja ettearvamatu idanaabri võimsa looduse, absurdse igapäevaelu ja heidab värske pilgu sellele, mis toimub selles hiigelriigis tegelikult.

Põnev reisisari «Reis Venamaa lõppu: Tshukotka» alustab 14.septmbril kell 23.05.

Otseülekanne TV3-e suurelt juubeligalalt: «Me armastame Eestit» juba 20 aastat!

TV3-e kahekümnendale sünnipäevale pühendatud meeleolukas kontsertkava, milles kohtume paljude endiste kui ka tänaste lemmikutega.   

Õhtut juhivad Eda Ines Etti ja Karl Erik Taukar, vürtsi lisavad Peeter Oja, Hannes Võrno, Kiur Aarma, Koit Toome, Getter Jaani, Ott Lepland, Elina Born, Sepo Seeman, Teet Margna, Jan Uuspõld ja paljud teised.

«Me armastame Eestit». Saatejuht on Eda-Ines Etti, kohtunikeks Peeter Oja ja Hannes Võrno.
«Me armastame Eestit». Saatejuht on Eda-Ines Etti, kohtunikeks Peeter Oja ja Hannes Võrno. Foto: TV3

Otseülekanne TV3-e suurelt juubeligalalt: Me armastame Eestit juba 20 aastat 16.septembril.

Ülipõnev «Eesti selgeltnägijate tuleproov»

Me otsisime aastaid, et leida Eesti kõige võimekamaid inimesi, kes võtaksid vastu selle raske katsumuse. Kes suudaksid tajuda maailmu, mida teised ei näe ja kes oskaks hämmastada nii meid kui peakohtunikku Marilyn Kerrot?

«Eesti selgeltnägijate tuleproov», Marilyn Kerro
«Eesti selgeltnägijate tuleproov», Marilyn Kerro Foto: TV3

«Eesti selgeltnägijate tuleproov» alustab 19.septembril kell 21.30

UUS komöödiasari «Kellapid» asub naerutama!

Uue komöödiasarja peategelaseks on kevadhooajal eestlasi lõbustanud Endel Kellap (Ago Anderson). Nüüd on aeg uurida tema igapäevast elu lähemalt. Endel elab tagasihoidlikus korteris Mustamäel koos oma emaga (Raivo E. Tamm). Suures paneelmajas on aga ka hulgaliselt teisi värvikaid elanikke, kellega perekond Kellapid on sunnitud igapäevaselt suhtlema.

Komöödiasari «Kellapid»
Komöödiasari «Kellapid» Foto: TV3

Uus komöödiasari «Kellapid» on naerumootor kogu perele, milles põimuvad nakatav absurdihuumor, lustakad seiklused ja eluterve iroonia Eesti elu tänase päeva kohta.

Kõrvalosades: Merle Palmiste, Kaisa Selde, Märt Avandi, Ott Sepp, Kait Kall, Karl Erik Taukar, Peeter Oja, Jan Uuspõld, kilpkonn Hellar jt.

Kogupere komöödiasari «Kellapid» alustab TV3-s 6.oktoobril.

TV3 juubelihooajal on tagasi ka paljud armastatud saated. Üllatustest tulvil uus hooaeg «Su nägu kõlab tuttavalt» alustab 2.oktoobril üheskoos oivalise saatejuhi Märt Avandi ja uute säravate ja armastatud tähtedega.

Ainus klubi Eestis, kuhu ei kuulu ühtki igavat inimest, avab uksed ka sel sügisel! Kuid seekord on oodata tõeliselt ootamatut pööret. Mängu lülitub salapärane uus tüdruk Gretta. «Padjaklubi» värske hooaeg stardib juba 6.septembril.

«Padjaklubi»
«Padjaklubi» Foto: TV3

16ndat hooaega tuleb taas «Kättemaksukontor». Kriminaalne möll läheb taas lahti juba 8.septembril.

«Kättemaksukontor»
«Kättemaksukontor» Foto: TV3

Ükski reede õhtu pole täiuslik ilma võluva Inese, muheda Peetri ja nuputava Hanneseta. Ning muidugi uued lauljad – Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu. «Me armastame Eestit» lõbus uus hooaeg stardib juba 23.septembril!

«Me armastame Eestit», Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu
«Me armastame Eestit», Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu Foto: TV3

End Toompeal tuulutamas käinud Mihkel Raud on tagasi ja nüüd ta teab, kuidas käivad asjad siin riigis tegelikult! Legendaarne «Kolmeraudne» Mihkel Raua juhtimisel uue hooga alustab juba 22.septembril.

«Kolmeraudne», Mihkel Raud
«Kolmeraudne», Mihkel Raud Foto: TV3

Aga ka see pole veel kõik, sest Eestis on küll palju suurepäraseid näitlejaid, kuid tema… Ta on absoluutselt omaette klassist. «Doktor Silva» alustab vastuvõttu ka sel sügisel, kuid seekord toetab teda ei keegi muu kui erakordne Ita Ever! Kodumaine komöödia «Doktor Silva» alustab uut hooaega juba 23.septembril.

Ita Ever
Ita Ever Foto: TV3

Igas Eesti kodus juhtub asju, mis tunduvad uskumatud. Üks saade piilub aga tavaliste inimeste eludesse ja toob meieni lood, mida me iga päev ei näe. «Suletud uste taga» kauaoodatud uued osad alustavad juba 6.septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles