Tipp ja Täpp avavad supiköögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp avasid ühise fotonäituse, neid intervjueeris Anu Saagim
Tipp ja Täpp avasid ühise fotonäituse, neid intervjueeris Anu Saagim Foto: Harry Tiits

Blogija Mari-Leen Albers aka Marimell aka Täpp, kellele meeldib lisaks blogimisele ka kokata, avab septembris supiköögi.

Tegemist on ühekordse projektiga Uue Maailma Festivalil, kui nad üheskoos abikaasa Meelisega oma hoovi kohviku püsti panevad. Kui eelmisel aastal prooviti kõigile meeldida ja tehti sööke seinast seina, siis sel aastal leiab nende kodukohvikust vaid suppe - nii magusaid kui soolaseid.

«Menüüd koostades võtsin arvesse nii blogilugejate soovitusi kui enda lemmikuid. Inimesed on harjunud sööma seenepüreesuppi, minu oma näeb välja nagu mingi külasupp, aga maitseb hea :) kindlasti saab Tom Khad ja seljankat. Ja ma teen pelmeenisuppi - see on ka mu ema pärandatud variant keedetud pelmeenidest,» kirjutab ta oma blogis marimell.eu

Supid maksavad 3-4 eurot ja ühtlasi saavad nende juures söönuks ka beebid ja väikelapsed. Marimelli kohviku leiab Koidu ja Videviku tänavate nurgalt. Punase vaiba järgi peaks nad kergelt üles leidma. 

Tipp ja Täpp avavad supiköögi - head isu!
Tipp ja Täpp avavad supiköögi - head isu! Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles