Holokaustis ellu jäänud kuulus 86-aastane lavastaja kihlus 39-aastase venelannaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wikipedia.org

Holokaustis ellu jäänud kuulus teatrilavastaja kihlus ja plaanib abielluda endast märgatavalt noorema venelannast näitlejannaga.

86-aastane Jack Garfein kohtus 39-aastase Natalja Repolovskiga neli aastat tagasi näitlejate peol, edastab Daily Mail.

Teise maailmasõja ajal mitmes koonduslaagris ellujäänud Garfein, kes elab vaheldumisi USAs New Yorgis ja Prantsusmaal Pariisis, kosis oma noort kallimat oma sünnipäeval, mis oli 2. juulil.

USA meedia teatel oli mees öelnud, et ta ei saa enam ilma Nataljata elada ja naine oli vastanud, et miks mehel kosimine nii kaua aega võttis.

Repolovski teatel hakkas talle Garfein kohe meeldima, kui nad 28. aprillil 2012 kohtusid. Garfeini sõnul jäi talle sellel peol venelanna kohe silma ja alates sellest ei lasknud ta teda enam silmist.

Vähem kui nädal pärast esmakohtumist kohtusid nad teist korda Manhattani restoranis ning nende vahel tekkis kohe säde.

Garfein on varem kaks korda abielus olnud, üks ta abikaasadest oli 1960. aastatel populaarne näitlejanna Carroll Baker ja teine Anna Laretta.

Garfein kaotas koonduslaagrites isa, ema ja õe, kuid pääses ise Bergen-Belseni koonduslaagrist eluga, kui ameeriklased 15. aprillil 1945 sinna saabusid ja vangid vabastasid. Kokku oli mees 11 koonduslaagris, kaasa arvatud Auschwitzis, ja kinnipidamiskohas.

Ta oli 14-aastane, kui ta koonduslaagrist vabanes ning üks aasta hiljem, 15-aastasena saabus ta Ameerika Ühendriikidesse, kus tal õnnestus teatrimaailmas läbi lüüa.

Jack Garfein sündis 2. juulil 1930 Tšehhoslovakkiale kuulunud Mukačevos, mis nüüd on Ukraina alal asuv Mukatševe.

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles