Kaks tilka vett: Vändra-Aveli ja inim-Barbie

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KAKS TILKA VETT: Vändra-Aveli ja inim-Barbie
KAKS TILKA VETT: Vändra-Aveli ja inim-Barbie Foto: instagram.com

Mõne aja eest märkas nii mõnigi usin Facebooki kasutaja, et inim-Barbieks tituleeritud Anne Smith on lisanud oma sotsiaalmeediasse pildi, mis aastaid vana, kuid ta näeb seal välja nagu üks-ühele kümnend tagasi meediaveerge kihevil hoidnud Pärnu-Pammyks ristitud Aveli Abeli ehk Vändra-Aveliga.

Vändra Aveli 
Vändra Aveli Foto: «Reporter» / Kanal 2

Aveli sai tuntuks 2007. aastal kui ta osales ja võitis  meesteajakirja FHK kaanestaari konkursi. Pärast seda nägi teda nii seksikate peol, kui Pärnu rannas chillimas. Mõni aasta hiljem tõmbus ta meediast tagasi, põgenes Eestist ja... Tänaseks on ta tagasi ja tudeerib juuksuriametit.

Eesti ainus inim-Barbie 
Eesti ainus inim-Barbie Foto: Instagram/ Powerlifting Barbie

Anne sai tuntuks tänavu, kui ta inim-Barbiena meediataevasse sööstis. Mõtlemapanevad väljaütlemised, vägivaldne suhe, uskumatu figuur, tõstjakarjäär, süstitud huuled, meetrised juuksepikendused, ori sünnipäevakingiks - on vaid mõned näited naisest, kes paari aasta eest nägi välja äravahetamiseni sarnane just Vändra-Aveliga.

Pildil Vändra-Aveli
Pildil Vändra-Aveli Foto: «Reporter» / Kanal 2


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles