Uskumatu! Marina Kaljuranna kuulus Diori kott võiks juba ise intervjuusid anda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt roosiaias.
Marina Kaljurand
Presidendi vastuvõtt roosiaias. Marina Kaljurand Foto: Erlend Štaub

«Meie väikeses Eestis saab pool aastat järjepanu tähelepanu tõik, kui mõni naispoliitik käib Diori või Hermes'i kotiga. Vaadates Eestis sellist tsirkust on piinlik ja ühtaegu naljakas, sest välismaal ei pööra keegi tähelepanu sellele, kui naispoliitik käib hinnalise koti, kostüümi või kingadega,» kirjutab Stella K. Wadowsky oma elustiiliblogis Stellarium disainerkottidest.

«Head palka saav naine, kellel on täita ka esindusfunktsioon, peab mujal maailmas iseenesest mõistetavaks, et ta kannab kvaliteetseid asju ja enamasti võrdub kvaliteet kaubamärgiga.»

Wadowsky nendib, et välisminister Marina Kaljuranna Diori käekott «Lady Dior» on saanud nii kuulsaks, et see kott võiks juba ise intervjuusid anda. Nimelt kirjutati tänavu aprillis, et Kaljurand käis Horvaatias hinnalise Diori käekotiga. «Aprillist on saanud august ja tema kotti on mainitud nii «Aktuaalses kaameras», Delfis, Postimehes kui ka Päevalehes... Ma täiesti mõistan, kui meelelahutusportaal teeb uudise tuntud inimese disainerkotist, näiteks Daily Mailis on paljude artiklite vahel eraldi rubriik, mida kuulsus kandis, palju see maksab ja kust osta saab. Kuid omal kombel on täiesti uskumatu, et tõsisemad väljaanded Kaljuranna Diorist nii kirglikult tuld haarasid,» kirjutab naine blogis.

Marina Kaljurand
Marina Kaljurand Foto: Mihkel Maripuu

Stellariumi autor nendib: «Tundub, et proua Kaljuranna käekott ongi saanud eraldi isiksuseks. Ma ei kujuta ette, et näiteks Suurbritannia peaminister Theresa May peaks uudistesaates jagama Brexiti vahele kommentaare selle kohta, kas ta kannab Diori või hoopis Burberryt...»

Kogu postitust koos selle aasta kuumimate disainerkotisoovitustega loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles