Video: politsei eest põgenenud naine palus meedial kasutada endast kenamat fotot (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Sharp
Amy Sharp Foto: Youtube

Austraalias politsei eest põgenenud naine teatas Facebookis, et ta tahab meedias näha end kenamana, kui ta on arreteerimisfotol ja ta palus kasutada endast sotsiaalmeedia fotot.

18-aastane Amy Sharp põgenes 19. augustil New South Walesis politseivalve alt ja oli mõnda aega jooksus, edastab smh.com.au.

Politsei avaldas naisest meedias ja sotsiaalmeedias kaks fotot ning palus avalikkuse abi ta tabamisel.

Naise otsimine sai kummalise pöörde, kui Sharp ise teatas Facebookis Sydney kanali 7News leheküljel, et soovib meedias endast kenama pildi kasutamist.

Austraallanna sõnul nägi ta politseifotodel natuke räsitud välja, kandes musta värvi rõivaid, õlgadel punane tekk.

Ta edastas Facebookis: «Kas te saate kasutada hoopis seda fotot. Austusega Amy Sharp XX».

Põgenikust naise ebatavaline pöördumine sai palju kommentaare ja seda on laigitud 47 000 korda.

«See on klassikaline rumalus. Arvan, et politsei leidis uue viisi, kuidas kurjategijaid tabada. Pane pahategijast kole foto ja ta tahab, et temast oleks kenam pilt,» kommenteeris keegi Bec Sackville.

Politsei teatel oli Amy Sharp 19. augustil Surry Hillsi politseijaoskonna kinnipidamiskeskuses, kuid pääses põgenema. Korrakaitsjad lisasid, et  varguste tõttu kinnipeetud naine ei kujutanud üldsusele ohtu ega olnud vägivaldne.  

Politsei tabas Sharpi hiljem Wentworth Parkist, mitte kaugel põgenemispaigast, ja talle esitatakse süüdistus. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles