Kuula: Tanel Padar & The Sun andis suve pikenduseks välja uue singli ja ootab osalema muusikavideokonkursil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubis Sugar toimub kell 22 „Sugar live“. Esineb Tanel Padar & The Sun (pildil) ja DJ Andi Raig.
Ööklubis Sugar toimub kell 22 „Sugar live“. Esineb Tanel Padar & The Sun (pildil) ja DJ Andi Raig. Foto: Ants Liigus

Täna andis ansambel Tanel Padar & The Sun välja uue hoogsa singli pealkirjaga “Aega On”. Ühtlasi kuulutab bänd koostöös raadiojaamaga Sky Plus välja muusikavideokonkursi.

Täna ilmus ametlikult Tanel Padar & The Sun’i uus singel “Aega On”. Loole on nii muusika kui ka sõnad kirjutanud Tanel Padar. “Lugu ise on suvine ja hoogne ning kuigi see mõnus ja soe aastaaeg hakkab lõpule jõudma, ei taha me sellega hästi leppida. “Aega On” on justkui suve pikenduseks,” kommenteerib loo autor.

Uue singli produtsentideks on Kaspar Kalluste ja Tarvi Kull ning lugu kõlab võrreldes The Suni teiste lugudega veidi ebatraditsioonilisemalt. “Andsime produtseerimisel Kasparile ja Tarvile vabad käed ning oleme tulemusega väga rahul,” kinnitab Padar.

Ühtlasi kuulutab The Sun koostöös raadiojaamaga Sky Plus välja muusikavideokonkursi. Alates tänasest, 29.augustist, on kõigil video- ja filmihuvilistel kahe nädala jooksul võimalus esitleda oma muusikavideoideid. Kahe nädala pärast valivad Sky Plusi kuulajad ja bänd välja kaks parimat, kes saavad soovi korral oma videot Tanel Padari osalusel täiendada. Tutvu võistluse tingimustega lähemalt siin.

Kuula Tanel Padar & The Suni uut lugu “Aega On”!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles