Daniel Levi Viinalass pakatab energiast nii laval kui pinksilaua taga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi Viinalass
Daniel Levi Viinalass Foto: Pressifoto

Muusik ja laulukirjutaja Daniel Levi Viinalass (28) on laval alati rõõmsameelne ja energiline. Oma muusikaga suudab ta positiivset energiat kanda ka kõige tagumises reas oleva kuulajani. Paljudele võib tulla aga üllatusena, et vabal ajal veedab Daniel aega hoopis pinksiturniiridel ja discgolf’i rajal.

Danieli sõnul on just füüsilise tegevusega kaasnev energia see, mis teda ikka ja jälle välja viib. Umbes kaks aastat tagasi hakkasid Tartu linnapilti tekkima pinksilauad ja nii saigi Danielil traditsiooniks seal oma sõpradega mängimas käia.

“Alustasime Tartu Kaubamaja kõrvalt ning esimestel kordadel olid meil need kõige odavamad reketid ja pallid,” meenutab ta. “Mida aeg edasi, seda tihedamalt hakkasime mängimas käima ja varustus muutus ka aina professionaalsemaks.”

Muusiku arvates on lauatennis ideaalne kombinatsioon sotsiaalsest tegevusest ja aktiivsest liikumisest. “Pinks on sulgpalli järel kiiruselt teine spordiala, seega õpetab see kiiret reageerimist. Lisaks saab lauatennist harrastades hulgaliselt uusi tuttavaid, kellega suhelda ka väljaspool pinksiturniiri,” ütleb Daniel, kes on ära proovinud kõik Telliskivi Loomelinnaku pinksilauad. Pikemalt saab Daniel Levi Viinalassi tegemistest lugeda Sportland Magazine'ist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles