Laulud tähtedega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhid Karin Rask ja Marko Matvere
Saatejuhid Karin Rask ja Marko Matvere Foto: TV3

TV3 algava hooaja suurprojekt «Laulud tähtedega» toob televaatajateni kaheksa suurejoonelist galakontserti, kus avaliku elu tegelased asuvad omavahel võistlema duettide laulmises, paarilisteks parimad Eesti lauljad.

«Ilmselt kõik me tahaks laval särada nagu Anne Veski või rokkida kui Tanel Padar ning saade «Laulud tähtedega» üheksale tuntud ja armastatud avaliku elu tegelasele selle võimaluse annabki,» ütles TV3 tegevjuht Toomas Vara. «Saates osalejad saavad harjutada ja esineda koos oma ala tippudega ning testida, kas karm, kuid õiglane žürii ja televaatajad nende talenti hinnata oskavad,» selgitas Vara.

Saate produtsendi Kaupo Karelsoni sõnul on saated oma olemuselt uhked kontserdid, mille muudavad nauditavaks kaunid ja väärikad esinejad. «Loomulikult on kontserditesse segatud väike võistlusmoment,» märkis Karelson. «Eestlased on laulurahvas ja «Laulud tähtedega» show tõestab selle väite paikapidavust,» lisas Toomas Vara.

«Laulud tähtedega» galakontserdid lähevad otse-eetrisse. Võistlustulle astuvast üheksast laulupaarist langeb igas saates üks välja; lahkub paar, kes jääb saatesarja žürii antud hinnete ja televaatajate häältuse koondtulemusena viimaseks.

Reeglite järgi annetatakse saatesarja võidusumma 500 000 krooni finaalsaates võitja poolt määratud heategevuseks.

«Laulud tähtedega» saatejuhid on Karin Rask ja Marko Matvere, žüriiliikmed Kadri Tali, Jaanus Nõgisto ja Jüri Makarov. Saates võistlevad tuntud inimesed on Ester Tuiksoo, Linnar Priimägi, Evelyn Mikomägi, Toomas Tõniste, Valdo Randpere, Ingrid Tähismaa, Elis Aunaste, Margus Tsahkna ja Ines Karu; profilauljatena toetavad neid Mait Maltis, Marju Marynel Kuut, Ithaka Maria, Kadi Toom, Eda-Ines Etti, Pearu Paulus, Rolf Roosalu, Birgit Õigemeel ja Kristjan Kasearu.

«Laulud tähtedega» tootja on produktsioonifirma Ruut, produtsent Kaupo Karelson, režissöör Marek Miil.

Lauluõpetajad, kes aitavad kõik lood kenasti selgeks saada: MAIKEN, SUSAN LILLEVÄLI, ANNELI PILPAK ja BERT PRINGI - kõik WAF-laulukoolist.
Saate muusikaprodutsent ja bändi koordinator on ALAR KOTKAS.
Hea lavalise liikumise aitab osalejatel omandada TATJANA MIHAILOVA.
Tütarlaps, kes vaatab, et duetid laval head ja maitsekad välja näeks - saate stilist KAROLIN KUUSIK.
Inimene, kes nopib üles kõik osaliste mõtted ja toob need televaatajateni - reporter HELEN TOOTSI.
Inimesed, kes kannavad hoolt selle eest, et kõik kenasti laabuks ja sujuks - saate tegevprodutsendid KASPAR KALJAS ja ANNELI LEPP.
Inimene, kes selle kõik kenasti kokku paneb ja telepildiks vormib - režissöör MAREK MIIL.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles