Paul Oja TOP10 meeldejäävamat hetke Simpel Sessionilt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Paul Oja
DJ Paul Oja Foto: Kertin Vasser

Ajakiri Sahtel palun DJ Paul Ojal reastada oma top10 meeldejäävamat hetke Simpel Sessionilt.

Siin need on:

1. Pärast tunnist ööund Saku Suurhallis võistlustele taustaks mängimine. Mike Vallely tahtis punki. Mul oli ainult räppi ja megahalb olla.

2. Pühapäevased peod. Poole kaheksani kestis möödunud aastal?

3. Neli-viis päeva lõbusat ajaveetmist, mõnedel aastatel päevasele üritusele hetkekski jõudmata.

4. Aga niipalju kui olen jõudnud, siis see park on ikka eriti muljetavaldav olnud! Ma arvan, et seal oleks täitsa vahva sõpradega konjakit juua ja rulaga sõita.

5. See naljakas kontrast, et päevane programm muutub iga aastaga järjest sportlikumaks ja tõsisemaks ning õhtune siis vastavalt teises suunas. 

6. Pidutsejad, kes ei saa aru, et muusika ei hakka valjemini või paremini kõlama, kui DJ-tehnikat ühel või teisel moel rünnata. Samas ei mõista kedagi hukka, eks igaüks pidutseb nii kuidas heaks arvab. Lihtsalt see keiss, et kui muusikamasina katki teed, siis ei saa keegi enam pidutseda. See ka jama ju.

7. Tom Penny!

8. Kuidas Sessioni vaib levib Suurhallist ja peokohtadest üle terve linna. Maagiline värk!

9 Veelkord Tom Penny!

10. Kõik, kes on käinud, pidutsenud, hänginud, mänginud, toetanud, korraldanud, asjatanud! Liiga palju toredaid inimesi, et eraldi üles lugeda! Good times!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles