Fotod: vaata, kes käisid menufilmi “Absolutely Fabulous” esilinastusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esilinastus Apollo Kinos legendaarse Briti seriaali “Absolutely Fabulous” ainetel vändatud komöödia “Ainult hulludele” ning sel puhul toimus daamidele ka suur glamuuripidu, mida juhtis Uku Suviste.

Apollo Kino turundusjuhi Tanel Tatteri sõnul võib komöödiale ka Eestis menu ennustada, sest kodumaal on film vaatajanumbrite poolest alla jäänud vaid Bondi filmile “Spectre”. “Eestiski jooksnud teleseriaali peategelastel Edinal ja Patsyl on suur hulk tulihingelisi fänne, kes peavad lugu Briti huumorist ja situatsioonikoomikast, mida vaid need kaks glamuuritari pakkuda suudavad,” rääkis Tatter.

Filmi “Absolutely Fabulous” esilinastuse
Filmi “Absolutely Fabulous” esilinastuse Foto: Madis Sinivee

Filmi esilinastuse puhul korraldati Mustamäel Apollo Kino Star Lounge’s glamuuripidu, kus toimus LAV Organic Lifestyle moeshow, tutvustati MyFitnessi uus trennitrende, mekiti Blenderi suupisteid ja trendikaid kokteile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles