Video: ameeriklaste sõnul jäi fotole tuletõrjuja kaitseingel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikides Idahos Bones´is jõudis maastikupõleng rantšoni, mille omanike sõnul nägid nad põlengukohas kummitust.

Jeanette Empey abikaasa Bruce Empey tegi kummalisest suitsuvines jalutanud tegelasest fotod ja pere arvab, et tegemist oli tuletõrjuja kaitseingliga, edastab Daily Mail.

Pildil on esiplaanil puu juures kollases mantli ja kaitsekiivriga tuletõrjuja, kuid kaugemal on temast suurem kuju. 

«Fotodel on selgelt näha kollases kaitsejopes tuletõrjujat, kaugemal olija on inimesest suurem. Ta nagu hõljuks, järelikult ei saa see olla inimene,» teatas naine Facebookis, kuhu ta pani sellest olendist tehtud fotod.

Fotodelt ei ole aru saada, kas see on inimene või mitte, samas ta olek meenutab laia kaitsemantlit kandvat tuletõrjujat. 

Oli ka neid, kelle sõnul nägi Empey, mida tahtis näha ja seal ei pruukinud olla kedagi. Põlengusuitsust tekkis lihtsalt mingi inimest meenutav kujutis. 

Kui Empeyde pere sai teada, et maastikupõleng on jõudnud nende rantšoni,  istusid pereisa ja poeg autosse ning sõitsid sündmuspaika. Tuli ei jõudnud neile kuuluvatele hooneteni, küll aga põles ümbruskond. 

Siis märkas Bruce Empey majast kaugemal kedagi leekidemeres jalutamas, ta tegi sellest olendist foto, mille ta naine pani hiljem Facebooki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles