BDSM - eestlaste üha süvenev salakirg? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BDSM - eestlaste salakirg?
BDSM - eestlaste salakirg? Foto: www.fifiboutique.com

Tundub, et BDSM ehk bondage, dominance, submission, sadomasochism on muutumas eestlastele üha hingelähedasemaks. 

See BDSM pink on Domina Frankie BDSM stuudio üks nurgakividest ehk BDSMi harrastavate eestlaste lemmikvidin 
See BDSM pink on Domina Frankie BDSM stuudio üks nurgakividest ehk BDSMi harrastavate eestlaste lemmikvidin Foto: www.fifiboutique.com

Hiljuti tekitas furoori noor Tartu nahakunstnik Xaos Design kes loob fetiš-mõjutustega moodi. Nüüd on avalikkusel võimalik osta Eestis disainitud ja valmistatud bondage mööblit mis on loodud Eesti oma BDSM stuudio poolt.

BDSM Estonia on tegutsenud aastaid ning on populaarne nii kohalike, kui turistide seas. Stuudio asub Tallinnas ja on maitsekalt, kuid samas ka väga rajult sisustatud.

Stiilses sisekujunduses leidub aksessuaare ja mööbliesemeid, millest tavainimene undki ei oskaks näha. Koostöös erootikabutiik Fifiga toodi see peen meistritöö esmakordselt stuudio sumedate kardinate tagant avalikkuse ette müügile.

Kõik tooted on disainitud BDSM stuudio poolt ja valmivad Eestis vastavalt tellimusele kogenud meistrimehe kindla käe ja DominaFrankie range silma all.

Südamekujuline lapats on natuke armas ja natuke valus. Aga täpselt õiges koguses mõlemat! 
Südamekujuline lapats on natuke armas ja natuke valus. Aga täpselt õiges koguses mõlemat! Foto: www.fifiboutique.com

BDSM rahvas on nõudlik ja seepärast on kõiki tooteid võimaliktellidaerimõõdus. Tootevalikus on piitsad, laksutid jm aksessuaarid massiivse bondage mööblini välja.

Kui on huvi, siis kirevat tootekataloogi saab sirvida SIIN!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles