Raadio 2 tähistab bändisärgipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
#bändisärgisuvi
#bändisärgisuvi Foto: Raadio 2

Raadio 2 on pühendanud kogu suve bändisärkidele, neist rääkinud ja neid kogunud eesmärgiga algatada uus traditsioon iga-aastase bändisärgipäeva näol. Sellest saab liikuv püha, mida tähistatakse augusti viimasel reedel bändisärkide kandmisega.

Kirju bändisärgisuvi kulmineerub täna, 26. augustil ja Raadiomaja katusel toimub urbanistlik chill, mille raames läheb kell 15 otse-eetrisse Maris Kõrvitsa ja Jon Mikiveri juhitud saade KalendeR2. Muusikat mängivad DJ-d Paul Oja, Ats Luik ning Lauri Täht.

Just sellel olengul loositakse välja peaauhind ehk kastitäis bändisärke, mida Raadio 2 saatejuhid kogu suve vältel artistide abiga hoolsalt kogunud on. 

Raadio 2 Facebooki lehelt näeb videoid kuulsatest bändisärgifännidest, kes lubavad oma kollektsioonidesse piiluda ning sotsiaalmeediast leiab teemat läbi trellide #bändisärgisuvi ja #bändisärgipäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles