Galerii: Suvebiatloni maailmameistrivõistlused Otepääl avatud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba homme, 26. augustil asuvad Eesti ja välisriikide laskesuusatipud võistlema suvebiatloni maailmameistritiitlite nimel.

Kolmel järgneval võistluspäeval asuvad Tehvandi staadionil võistlustulle 21 riigi sportlased, kelle piduliku sissemarsiga täna võistlused ka ametlikult avati. Võistlustele tegid väärika sissejuhatuse Teele Viira ja meeleolukas trummiduo Drum Attack ning pidulikult heisati Rahvusvahelise Laskesuusatamise Föderatsiooni IBU lipp.

IBU esimese asepresidendi hr Viktor Maigurovi sõnul on Otepääl loodud võistlusteks ideaalsed tingimused. “Otepää on väga kena koht ja siia on loodud suurepärane suusakompleks,” lausus Maigurov. “Korraldajad on teinud head tööd ja järgnevatel päevadel ootan põnevaid võistlusi,” lisas ta.

Võistluskomisjoni esimehe Aivar Nigoli arvates näitab suur osalejate arv, et järgmistel päevadel võib näha kõrgetasemelisi võistlusi. “Mul on hea meel, et võistlustest võtab osa 21 riiki,” lausus Nigol. “Oleme saanud paremaks ka korraldajatena ja tahame pakkuda häid võistlusi. Me teeme kõik endast oleneva, et ühel päeval oleksime valmis korraldama ka talvist MK-etappi,” lisas ta.

Eesti segateatevõistkonnad:

Täiskasvanud: Kadri Lehtla, Johanna Talihärm, Kauri Kõiv, Rene Zahkna.

Juuniorid: Regina Oja, Susan Külm, Robert Heldna, Tarvi Sikk.

Võistluste kava:

Reede, 26. august

10.00 – segateatevõistlus juuniorid

13.00 – segateatevõistlus

Laupäev, 27. august

9.30 – sprint juuniorid N

11.30 – sprint M

14.15 – sprint N

16.30 – sprint juuniorid M

Pühapäev, 28. august

9.30 – jälitussõit juuniorid M

11.15 – jälitussõit M

13.45 – jälitussõit N

15.45 – jälitussõit juuniorid N

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles