Pidage! Amber Heardi sõnul on Johnny Deppi otseannetusel sugugi mitte süütu tagamõte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp, Amber Heard
Johnny Depp, Amber Heard Foto: SCANPIX

Amber Heard ütleb, et Johnny Deppi otsus lahutuse käigus talle välja mõistetud raha otse heategevusele annetada on tehtud suure tagamõttega.

Paar jõudis kibeda lahutuse käigus kokkuleppele, et Depp maksab Heardile välja seitse miljonit dollarit. Amber teatas seejärel, et ta annetab kogu raha võrdselt kahele organisatsioonile, kirjutab TMZ.

Deppi advokaadid teatasid täna, et mees kannab seitse miljonit otse heategevustele ja esimesed maksed on juba tehtud.

Heardi tiim polnud sellega aga sugugi rahul. Nimelt rõhutavad nad, et kui Depp selle raha otse heategevuseks annab, saab ta korraliku maksusoodustuse. Seetõttu ütlevad Amberi advokaadid, et kui Johnny hooliks päriselt Amberi raha annetamisest, käiks ta välja 14 miljonit dollarit, mitte seitse.

Amberi arvates pole Johnny asi temale kuuluvat raha jagada. 

«Kui Johnny soovib lahutuskokkulepet muuta, peame nõudma, et ta peab kinni kogu summast ja annetab heategevusele 14 miljonit dollarit. Kui sellest maha arvutada maksud, võrdub see seitsme miljoni dollariga, mille ta peab maksma Amberile. Väiksem summa oleks Johnny meeskonna läbinähtav katse vähendada summat poole võrra ja varjata seda murega heategevuste pärast, mis pole teda kunagi varem huvitanud,» seletasid Amberi advokaadid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles