Võimas saavutus! Ekraaniveteran Danny Trejo on 48. aastat kaine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Trejo
Danny Trejo Foto: SCANPIX

Näitleja Danny Trejo peab end 48-aastaseks, sest tema elu algas alles pärast kaineks saamist.

«Machete» staar elas noorena pahelist elu ja veetis isegi aega trellide taga, kuni 1968. aastal vanglas juhtunud intsident tema elu täielikult muutis, vahendab Heat Vision.

Trejo sõnul süüdistati teda ja mõnesid teisi vange vanglamässu algatamises, mille käigus sai vigastada mitu valvurit. Neid kõiki ähvardas seetõttu surmanuhtlus.

«Me seisime silmitsi gaasikambriga. Mäletan, kuidas palusin Jumalat: «Palun luba mul väärikalt surra. Palun luba mul hüvasti jätta. Kui sa seda teed, ei võta ma su nime enam asjatult suhu ja teen kõike, mida suudan, et kaasinimesi aidata.»,» meenutas Trejo. 

Palve kõrgematele jõududele sai vastuse ja Trejo pääses aasta hiljem vabadusse. Pärast seda on ta pühendanud oma elu riskinoorte aitamisele.

«Ma olen sellest lubadusest kinni pidanud,» sõnas 72-aastane näitleja. «Minult küsitakse sageli, et kuidas ma nii nooruslik olen. Pean ennast 48-aastaseks, sest just siis algas mu elu.»

Trejo tähistas 48. kainuseaastat selle nädala teisipäeval. Ta kirjutas Twitterisse: «Täna on mu 48. kainusaasta. Kui mina sellega hakkama sain, saate teie ka!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles