Hoiatus! Piletilevi ja festival We Love The 90s hoiatavad: liikvel on käest-kätte müüdavad võltspiletid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Piletilevi on avastanud petuskeemi, mille järgi ostetakse võlts-krediitkaardiga We Love The 90s pileteid ning üritatakse neid pärast müüa käest kätte. Piletilevi ja festivali korraldaja hoiatavad: kindlasti mitte osta PDF-pileteid käest kätte vaid kasutada selleks Piletilevi süsteemi.

Petuskeem võib puudutada ka teisi Piletilevis müügis olevaid üritusi, seega pannakse kontserdikülastajatele südamele vältida igal juhul käest-kätte müüdavaid PDF-pileteid. Piletilevi tegeleb antud olukorraga ning omab juba infot kes petuskeemi taga võivad olla.

We Love The 90s-el võidakse võltspileteid proovida müüa ka nö viimasel hetkel väravate juures. Korraldaja poolne palve on on neid kindlasti mitte osta ning teavitada sellest turvameeskonda. Võlts-PDF piletid ei võimalda üritusele sisse saada, kuna on juba kantud süsteemi kui valepiletid.

Külastajad, kes soovivad osta pileteid väravas palutakse kasutada selleks spetsiaalselt markeeritud korraldaja piletimüügipunkte Oru ja Mere väravas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles