Paparatso! Artjom Savitski külastas kaaslannaga sushibaari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud muusik ja laulukirjutaja Artjom Savitski käis oma kaaslanna Annaga sushibaaris Sushi Cat proovima idamaist hõrgutist sushit ning mõlemad jäid pakutuga rahule. «Sushi Cat oli väga kõrgel tasemel. Külastame kindlasti veel,» lubab ta. «Seekord proovisime Bagheerat, Puma makit, Kanatempurat ja Tigerit — kõik olid väga maitsvad.»

Artjom tunnistab, et ta polnud varem eriline sushiaustaja, kuid pärast oma elukaaslasega kohtumist on seda hindama hakanud. Tema lemmik on Philadelphia, Anna eelistab kuumi tempurasid. Sushit pakkuvaid söögikohti külastavad noored maksimaalselt korra kuus, kuid varem juhtus ka, et iga nädal vähemalt korra.

«Sushi puhul on tegemist korraliku kaloripommiga ja see on minu jaoks pigem puhke/patupäeva toit. Aga vahel võib ju…» naerab Artjom, kes peab lugu spordist ja tervislikust toitumisest.

Kas aga muusik on proovinud sushit ise valmistada? «Ei ole ja ei julge ennast selles osas ka usaldada. Jätan selle sushirestoranide ekspertide hoolde,» ütleb ta.

Kas sina teadsid, et teadlased usuvad, et sushi on just see, miks jaapanlased on maailmas üks kauem elav rahvas. Sushi on kasulik, kuna ta sisaldab palju proteiini, kuid samas tuleb jälgida kellajaliselt, missugust sushit süüa, kuna riis sisaldab süsivesikuid. Kui süsivesikutest saadavat energiat ära ei kasuta, muutub see rasvaks. Kõige tervislikumad sushid on sashimi, vege-rullid, tuunikala- rull ja rullid ilma kastmeta. 

VAATA GALERIID! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles