Usain Bolti tüdruksõber andis sotsiaalmeedias teada, mida ta mehe kõrvalhüpetest arvab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolti tüdruksõber Kasi Bennett
Usain Bolti tüdruksõber Kasi Bennett Foto: SCANPIX

Usain Bolti tüdruksõber Kasi Bennett andis sotsiaalmeedias mõista, mida ta arvab mehe afäärist Brasiilia tudengiga ja pidevast pidutsemistest kaunite naistega.

Modell Kasi Bennett, keda Bolt nimetab «oma esileediks», pole ametlikult sõna võtnud ja väiteid mehe truudusetusest kommenteerinud, kirjutab The Sun.

Nüüd paistab aga, et 26-aastane Kasi andis sotsiaalmeedias vastulöögi: ta laikis mitmeid fännide kommentaare ja meeme, mis ei jäta erilist kahtlust, mida ta asjast arvab.

Näiteks märkis Kasi Instagramis meeldivaks pildi, millel on kõrvuti tema ja Bolti väidetav armuke Jady Duarte ning all kiri: «Kui sinu tüdruk on Selfridges ja sa petad teda Primarkiga.» (Selfridges on luksuskaubamaja, Primark odavam poekett.)

Kasile meeldis ka Boltile adresseeritud säuts: «Sa vahetasid oma elu jumalanna Kasiga üheöösuhte vastu kellegagi, kes ei saa talle ligilähedalegi. Ma lihtsalt ei suuda.»

Usain Bolt ja Jady Duarte.
Usain Bolt ja Jady Duarte. Foto: SCANPIX

Usain ja Kasi on koos olnud kaks aastat, kuid see ei takistanud mehel pärast olümpiat ööd veetmast brasiilia brüneti Jady Duartega.

Usain Bolt pidutses Londonis.
Usain Bolt pidutses Londonis. Foto: Vida Press

Sportlane pidutses samal nädalavahetusel veel mitme naisega ja tähistamine jätkus Londonis, kus meest ümbritses taas hordide viisi kaunitare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles