Tõnis Mägi, Muusik Seif ja Justament annavad ühise kontserdi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Music Seif oma tegutsemisaastatel.
Music Seif oma tegutsemisaastatel. Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 5. veebruaril annavad Tallinna Rock Cafes ühise kontserdi Tõnis Mägi & Muusik Seif ning Justament, kes asendavad algselt esinema pidanud Rock Hotelli, sest bändi vokalisti Ivo Linnat peavad teletööd Indias kinni ettenähtust kauem.

Justament tähistas eelmise aasta lõpus oma 30 aasta juubelit. Bändi raudvara Jaan Elgula lausus, et Justament polegi Tallinnas õiget sünnipäevapidu pidanud. “Nüüd on kõigil poolehoidjatel õige aeg meile õnne soovima tulla,” lisas Elgula. “Musitseerime võimete piires. Lubame, et pettuma ei pea keegi.”

Justament kasvas välja ansamblitest Miks JUTITA ja Salong. Alustati rahvaliku ja kantrimuusika mängimisega, viljeldi bluegrass'i ja country rokki ja pöörduti siis beat-muusika radadele ning nüüd esitatakse segu sellest kõigest.

Muusik Seif mängib väga harva ja erilistel puhkudel. Sel hooajal on laupäevane esinemine bändile viimane Rock Cafe laval. Kindlasti on oodata tõsist hitisadu.

Muusik Seifi aktiivne tegutsemisperiood oli aastatel 1981-1986. Eesti roki lippu hoiti kõrgel kõikjal Nõukogude Liidus, bänd tiksus jätkuvalt nõukogudemaa edetabelite ülemises otsas ning päris ilma nendeta ei saanud läbi ükski Kesktelevisiooni saade.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles