Endine tippmodell Tyra Banks hakkab mainekas ülikoolis loenguid andma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine tippmodell Tyra Banks vahetab moelavad klassiruumide vastu. Banks ei lähe aga mitte kooli tarkust taga nõudma. Naine hakkab seda hoopis tudengitele jagama.

Tyra on olnud tippmodell, saatejuht, proovinud kätt lauljana ning ebaõnnestunud ning ajanud ka mitut erinevat äri. 

Näiteks, 2014. aastal tuli ta välja omanimelise kosmeetikasarjaga. Ettevõtlik naine on pidevalt avatud väljakutsetele ja uuendustele.

Tyra Banks: Ma olen sillas oma uuest lühikesest soengust! Just kui sa arvad, et sul on oma väljakujunenud stiil, siis teeb su juuksur midagi sellist... Ja sa oled lihtsalt pahviks löödud. Lühikesel soengul on mitmekülgsust. Ma olen neid natuke ka küljele visanud... Kuid jah, see olen uus mina! No kaelast tunnen end siiski natuke paljana...

Tuleval kevadel alustab aga Banks tööd mainekas Standfordi ülikoolis. Tema ülesandeks on umbes kahekümne viiele ülikooli lõpetajale selgeks teha, kuidas oma brändi luua ja seda ka kaitsta.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles