Kuulus kõõrdsilmne opossum hakkab Oscareid «kommenteerima»?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opossum Heidi
Opossum Heidi Foto: SCANPIX

USA telekanal NBC esitas Saksamaa Leipzigi loomaaiale palve, et kas nad saaksid nende kuulsat kõõrdsilmset opossumit laenata filmiauhindade Oscarite jagamist «kommenteerima».

Leipzigi loomaaia juht Jörg Junghold kinnitas, et USA telekanal esitas neile opossum Heidi kohta palve, kirjutab metro.co.uk.

«NBC kannab üle Oscarite jagamist ja nende soov on, et Heidi oleks koos nende kanali reporteritega seda ülekannet tegemas,» selgitas Junghold.

Loomaaia pressiesindaja Maria Saegebarth lisas, et Heidi ei pea  Hollywoodi sõitma, vaid ta oleks NBC kommentaatoritega koos video vahendusel.

«Me peame telekanaliga läbirääkimisi, kuidas Heidit näidata. Me ei soovi, et loom peaks liigse stressi käes kannatama,» selgitas pressiesindaja.

Heidist sai kuulsaks pärast seda, kui ta koduks sai Leipzigi loomaaed. Heidil on olemas ka Facebooki lehekülg, millel on üle 284 000 fänni.

Ameerika filmiakadeemia auhindu Oscareid jagatakse 27. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles