Uue Maailma tänavafestival juba järgmine nädal, tšeki üle tänavune kava!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane'i live Uue Maailma tänavafestivalil
Sibyl Vane'i live Uue Maailma tänavafestivalil Foto: Meisi Volt

Septembri esimesel nädalavahetusel, 3.-4. septembril muutub Uue Maailma linnaosa tõeliseks festivalimelu keskmeks – just siis leiab juba kümnendat korda aset kogukonda kaasav ja inimlikku linnaruumi ülistav tänavafestival. Eesti tuntuima tänava- ja kogukonnafestivali juubeliaasta peateema on «Keskkonnasõbralik Uus Maailm».

Keskkonnasõbralik festival

Keskkonnasõbraliku liikumise kuu algab 1. septembril, mil kooliteed alustavatele lastele jagatakse helkurvestid. Keskkonnasõbraliku liikumise kuu ametlik avamine toimub 3. septembril kell 12 Uue Maailma festivalil, mille käigus hõivavad jalakäijad tänavad. Tänu koostööle Tallinna Keskkonnaametiga on festivali kavas mitmeid keskkonnaalaseid tegevusi. Näiteks teavitatakse inimesi keskkonnasõbraliku liikumise kuu eesmärkidest ja tegevustest ning jäätmelaval tegutseb Prügihunt, kes õpetab lapsi prügi sorteerima.

Programm

Uue Maailma festivali programmist võib leida aiapeo, kontserdid, tänavatoidu koorekihi, taaskasutuslaada, kauplemispunkte, ning koguni koertenäituse. Kodukohvikud pakuvad unustamatuid maitseelamusi ning linnaosa erinevatelt lavadelt ja hoovidest võib leida ka tänavasporti, kauplejaid ja lastele mõeldud meelelahutust. Avatud on laste- ja noorteala, samuti toimuvad erinevad töötoad.

Festivali kahel laval astuvad kahe päeva jooksul üles Avoid Dave, The Jingles, Sten-Olle Moldau, The Werg ja paljud teised. 

Juubelifestivali lõpetab ühine järelpidu Telliskivi loomelinnakus.

Rohkem infot leiad festivali kodulehelt, Facebookist, Instagramist.

Kogu kava SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles