Usain Bolti väidetav kõrvalhüpe rääkis suu puhtaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jady Duarte
Jady Duarte Foto: SCANPIX

Jamaica supersprinter Usain Bolt sai Rios kolm kuldmedalit, samas aga läks ajalukku ka oma 30. sünnipäeva tähistamisega, mis langes kokku Rio olümpiamängude lõpetamisega.

Teada on, et Bolt on juba kaks aastat olnud koos jamaicalanna, 26-aastase Kasi Bennettiga, kuid see asjaolu ei ole takistanud teda teiste kaunitaride seltskonda nautimast, edastab Daily Mail.

Esmalt sotsiaalmeedias, siis aga meedias hakkasid levima pildid, millel on Bolti näha intiimses kaisutuses 20-aastase brasiillannast üliõpilase Jady Duartega, kes on Brasiilia kurikuulsa narkoparuni lesk.

Bolti õde Christine kommenteeris, et neil fotodel ei ole midagi seksile viitavat.

«Arvan, et nad pidutsesid ja see oli kõik, nende kahe vahel ei toimunud mitte midagi. Usain armastab Kasit väga ja ei tee midagi, mis nende suhet lõhkuda võiks. Piltidelt ei paista, et brasiillanna oleks mu venna ära võrgutanud,» teatas õde.

Brasiillanna Jady Duarte andis intervjuu eesmärgiga suu puhtaks rääkida. Ta ei teadnud Bolti kohates, et tegemist on kuulsa sprinteriga. Brasiillanna oli ööklubis pidutsemas kui märkas seal meest, kes näitas naistele oma tugevaid kõhulihaseid.

«Sain kiiresti aru, et ta on seksikas ja selle tõttu ümbritsevad teda kogu aeg naised. Hiljem selgus, et tegemist on kuldmedalivõitjaga, kes kollektsioneerib naisi nagu medaleid,» teatas Duarte.

Brasiillanna sõnul arvas ta, et Usain Bolt lihtsalt kelkis oma lihastega, kuid kui ta neid katsus, oli tunda, et need on kivikõvad.

Duarte sai alles siis aru, et tegemist on olümpiavõitjaga, kui Bolt tegi oma kuulsa võiduliigutuse.

Brasiillanna sõnul hakkas Bolt talle huvi pakkuma, mees võttis ta olümpiakülla kaasa, kus nad läksid Bolti majutuskohta. Keelebarjäärist, Bolt räägib inglise ja Duarte portugali keelt, saadi üle Google`i tõlkemasina abil.

Duarte väite kohaselt toimus nende suhtlus enamjaolt sõnadeta ja alastiolekus.

Brasiillanna teatel oli Boltiga seksimine mitte sprint, pigem selline leige poolmaraton ja mees ei üllatanud teda millegagi.

«Ootasin, et ta tegutseks kiiresti, kuid sprinteri kohta oli ta aeglane. Meie seks kestis 40 minutit, siis puhkasime ja üritasime uuesti,» väitis brasiillanna.

Taustaks olevat kõlanud Rihanna pala «Work», mida Bolt mängis oma nutitelefonist. Väidetavalt andis Bolt pärast seksi naisele taksoraha, et ta olümpiakülast koju sõita saaks ja teatas, et tahab temaga uuesti kohtuda Rio paraolümpia ajal.

Duarte teatel oli seks Boltiga meeldejääv kogemus, kuid ta teab, et on vaid üks naine ta paljude naiste seas.

Brasiilia meedia teatel valis Bolt väga ohtliku kaaslase, kuna Duarte on kardetud narkoparuni Douglas Donato Pereira lesk. Brasiilia politsei eriüksus lasi Pereira, keda süüdistati mitmes kuriteos, maha mais.

30-aastane Bolt sai Rios kolm kulda, sama sai ta ka 2012 Londonis ja 2008 Pekingis. Boltil on üheksa olümpiakulda ja 11 maailmameistritiitlit. Lisaks on tema nimel 100 meetri ja 200 meetri jooksu maailmarekordid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles