Galerii Hennessy Live Concert täitis Deja Vu kaunite inimeste ja kirgliku muusikaga

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 19.augustil astusid lounge Deja Vu's muusikast rõkkava Hennessy Live Concert peoõhtu raames lavale superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Keit Triisa ja Indrek Varend! 

Hennessy Live Concert on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni talendikaid artiste Eestist või välismaalt. Lounge Deja Vu's astus sel korral üles Keit Triisa koos saksofonist Indrek Varendiga, ning koos pakkusid nad meeleoluka kontserdi, mis tõmbas rahva käima ning täitis tantsusaali muusikanautlejatega. Keit Triisa on särav noor lauljatar, kes osalemisest saates «Eesti otsib superstaari» on tänaseks jõudnud erinevatele kodustele ja välismaistele lavadele. 

Deja Vu ootab kõiki külla ka sel nädalal. Reedel, 26.08 saab lounge Deja Vu'st moeateljee, kui catwalki vallutab DiModa peo ajaks Perit Muuga uus kollektsioon. Laupäeval, 27.augustil ootab kõiki aga külla lõbus Vanaema - suur suvelõpupidu paneb suvehooajale korraliku punkti.

Rohkem infot pidude kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles