Vaata kuidas Hillar Kohv meelitas naisi endaga koos reisile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisliidu Koduvald Sauga kandidaat Vello Tiidermann ja Tori vallas kandideeriv üksikandidaat Hillar Kohv.
Valimisliidu Koduvald Sauga kandidaat Vello Tiidermann ja Tori vallas kandideeriv üksikandidaat Hillar Kohv. Foto: Ants Liigus

Kirjamees Hillar Kohvi Viinahaualt teab ilmselt iga eestlane. Hiljuti haaras mees aga kätte Reporteri mikrofoni, et meelitada endaga koos reisile üks kaunis Maarjamaa neid.

Kohv otsis Viru tänavalt näitsikuid, kes oleks nõus temaga koos kohe tänavalt lennujaama tulema, lennukisse istuma ja päikselisse Egiptuse Hurghadasse reisima.

Kui naisterahvaid ei paistnud ahvatlev pakkumine erutavat, proovis Kohv vahelduseks ka meesterahvaid.

Ei tea, kas viga on eestlaste tagasihoidlikkuses või pelgasid nood Viinahaua mehe kentsakat välimust, kuid reisima polnud nõus Kohviga keegi minema.

Inimesed põiklesid mis jaksasid ning põhiliseks vabanduseks oli pugemine igapäevaste kohustuste ja toimetuste taha.

Lõpuks saabus kohale isegi politsei, mille peale Kohv hirmsasti närvi läks ja jooksu pistis. Ei tea küll miks?

Peale väikest pausi ja enda kogumist jätkas mees siiski südilt reisikaaslase otsinguid ning leidis lõpuks kauni Stefani, kes oli kohe nõus Kohviga kaasa minema.

Seda neiut ei hirmutanud isegi Kohviga ühes voodis magamine. «Seljad vastakuti ja pole hullu midagi. Hea meelega tuleks sinuga,» rõõmustas näitsik.

Hillar pressis tütarlapselt lõpuks välja isegi korraliku massaaži.

Igaks-juhuks küsis 16-aastane Stefani luba ka emalt, kuid viimane oli oma tütre ja Hillar Kohvi ühisest reisiplaanist šokeeritud ning keelas selle kategooriliselt.

Lõpuks leidis Hillar poisi nimega Matu, kes oli nõus temaga reisile minema, kuid vaid juhul, kui ei peaks Kohviga voodit jagama.

Vaata kentsakat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles