Galerii: kullasadu, kehamaalingud ja meeletu show ehk Dom Party hiilgas kullasäras

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 19. augustil ootas klubi Teater koostööd Jack Danielsiga kõiki Dom Party Gold peole! Dom Party on kõige populaarsem Klubi Teater pidudesari, mis võlub külastajaid alati enda kütkestava show ja suursugususega ja õhutas sel korral ka oma külalisi ehtima end kullasärasse! Grandioosseim pidu linnas oli sel korral tavalisest veelgi säravam ja luksuslikum, sest klubi Teater mattus sel ööl tõelisesse kullasärasse! Juba uksel tervitasid kõiki kuldsed diivad.

Kullaga kaetud kütkestavad kehad ning ahvatlevad üllatused, mis said osaks pidulistele - kullapalavik vallutas klubi Teatri! Igal väiksemalgi kullahelmel on kõrge väärtus, samuti on iga hetk kulda väärt! Need kuldsed sõnad on öelnud John Mason ning seekordsel Dom Party'l said kõik sellele kinnitust! 

Foto: Maksim Toome

Reedel oli klubis Teater kullasadu ning seda sõna otseses mõttes! Kuldhelbeid langes seekordsel Dom Party'l murdu ning kullaga mängimine sai sel ööl sootuks uue tähenduse! 

Foto: Maksim Toome

Dom Party Gold on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas! See on üritustesari, mida täidavad alati live-muusikud, parimad showd ja kaunimad artistid ning magusaimad üllatused! Järgmine Dom Party ootab kõiki juba septembris, kuid ka see nädalavahetus toob Teatrisse kuumad peod! Reedel, 26.augustil toimub Dollhouse S&M pidu! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles