Keira Knightley kalleim rõivas maksis 2795 naela

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: SCANPIX

Briti filmistaar Keira Knightley tunnistas ajakirjale Elle antud intervjuus, et on ostusõltlane nagu paljud naised maailmas.

25-aastase staari sõnul on ta garderoobis kõige kallimaks esemeks 2795 naela maksnud lambanahast Burberry kasukas.

Knightley sõnul võib tal pangas kümneid tuhandeid naelu olla, kuid ikkagi küsib ta enne kallite asjade ostmist emalt nõu. Ema olevat selle kasuka ostuks loa andnud.

«Mu ema oli alguses seisukohal, et see kasukas on liiga kallis. Nõustusin emaga. Kuid kui ma kuude kaupa vaid sellest kasukast unistasin, siis andis ema lõpuks järele. Ema sõnas, et kui ma tõesti nii kalli asja endale ostan, siis tuleb mul seda ka kanda, mitte kappi seisma jätta,» sõnas näitlejanna.

Ta jätkas, et see kasukas on saanud tema kõige kantumaks rõivaesemeks.

Knightley sõnul on Prantsuse moemaja Chaneli parfüümi Coco Mademoiselle´i reklaamnäoks olemine tema teadlikkust moest tõstnud. Kuid tööst vabal ajal kannab ta siiski lihtsaid ja mugavaid rõivaid.

«Ma ei vaeva eriti pead sellega, mida hommikul selga panna. Kui on jahe, siis haaran esimese ettejuhtuva džempri ja tõmban selga,» selgitas staar.

Knightleyl on käsil mitmed filmi- kui ka teatriprojektid.  Tema värskeim film «Never Let Me Go» jõuab vaatajateni veebruari keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles