Usain Bolti 30. sünnipäeva tähistamisest lekkisid skandaalsed pildid (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt ja brasiillanna Jady Duarte
Usain Bolt ja brasiillanna Jady Duarte Foto: twitter

Jamaica supersprinter, mitmekordne olümpia kullavõitja Usain Bolt sai eile 30-aastaseks ning ta pidas olümpialinnas Rios maha vägeva peo.

Sotsiaalmeedias hakkasid üsna kiirsti levima Bolti peost pildid, millest mõned on skandaalse maiguga. Instagrami ja Twitterisse jõudsid fotod, millel on Bolti näha koos 20-aastase brasiillannast üliõpilase Jady Duartega üsna intiimses embuses.

Samas on teada, et Bolt on juba kaks aastat olnud koos jamaicalanna Kasi Bennettiga, kes teda sotsiaalmeedias võitude järgselt agaralt ülistas.

Jady Fuarte jagas endast ja Boltist pilte esmalt WhatsAppis, kust need edasi levisid.

Duarte kommenteeris Brasiilia väljaannetele, et ta ei tundnud Bolti ega teadnud, et see mees on maailmakuulus sprinter. Naise sõnul nad lihtsalt suhtlesid ja tantsisid nagu Brasiilias kombeks on.

Koos Rios saadud medalitega on Boltil kokku üheksa olümpiakulda, lisaks on tema nimel 100 meetri ja 200 meetri jooksu maailmarekord.

Bolt sõnas juba 2015. aasta novembris Ellen DeGeneresi jutusaates, et Rio olümpia jääb tema jaoks viimaseks, sest järgmistel olümpiamängudel on ta juba üle 30 ja liiga vana, et võistelda 20-aastastega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles