TOP 6: Need roosiaias säranud kuulsused saavad õige pea perelisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Toomas Hendrik Ilvese taasiseseivumispäeva vastuvõtt roosiaias tõi kohale ka mitmeid õnnelike paare, kes ka ise lisaks presidendipaarile perelisa saavad.

1. President Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves. 2.jaanuaril abiellunud paaril on see esimene ühine laps. Presidendil on varasematest abieludest veel kolm last, Ieval kaks last. Rooasias toimunud vastuvõttu nauditi enamasti käsikäes ja keerutati ka mõni tants.

Foto: Erlend Štaub

2. Peaminister Taavi Rõivas ja Luisa Värk. Paari peres kasvab veel 2009.aastal sündinud tütar Miina Rihanna.

Foto: Erlend Štaub

3. Räppar Genka ehk Henry Kõrvits ja Maris Kõrvits. 10.juulil, 2015. aastal abiellunud paari peres kasvab veel 2010.aastal sündinud tütar Tuule Teele. Paar oli roosiaias taasiseseisvumispäeva puhul stiilselt sini-must-valgesse riietatud.

Foto: Erlend Štaub

4. Töö -ja terviseminister Jevgeni Ossinovski ja Triinu Ossinovski. Paar abiellus 2014. aasta suvel. Neil on ühine poeg Artur.

Foto: Erlend Štaub

5. Kirjanik ja filmirežissöör Kadri Kõusaar ja Martin Brown. Kadri ning tema abikaasa, inglasest õppejõul Martin Brownil on ka poeg Maximilian, teine poeg näeb ilmavalgust juba septembris.

Foto: Erlend Štaub

6. Muusik Stig Rästa ja Karin Vesman. Paari esimene laps peaks sündima sel sügisel. Tuttavaks saadi Kanal 2 saates «Tantsud tähtedega», kus Karina oli Stigile tantsuõpetajaks.

Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles