Maarja: superstaariks tahab saada palju keskpäraseid lauljaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: A. Le Coq Eesti Muusikaauhinnad 2011

Elu24 uuris «Eesti otsib superstaari» võluvalt naiskohtunikult, kuidas staariotsingud pärast kolme eelvooru läinud on. Tänaseks on kohtunike silme alt läbikäinud tuhatkond noort, kellest vaid 55 õnnelikku on lunastanud kollase kaardi ehk edasipääsu teatrivooru.

1.Kuidas teile oma roll kohtunikuna meeldib? Milliseid emotsioone see siiani pakkunud on?

Mulle pakub kohtunikutöö palju huvitavaid ja erinevaid emotsioone. Seda eelkõige kindlasti ka värvikatele kaaskohtunikele. Kuigi praegune periood on pingeline ja väsitav – tahtjaid on palju ja nende seas ka neid, kellel puudub enesekriitika täielikult . Suurt rõõmu teevad noored, kes laulavad oma vanuse kohta uskumatult hästi ja on sealjuures ka julged ja isikupärased.

2. Kuivõrd palju näeb staariks pürgijate silmis tõelist tahet saates osaleda või on palju ka neid, kelle puhul tunnete, et teie aega on tuldud raiskama?

Palju on neid, kellel pole aimugi, kas nad oskavad laulda või mitte ja palju on ka neid, kes on kindlad, et saavad edasi ja tegelikult ei pea viisigi. Kõige suurem hulk on keskpäraseid lauljaid, kes ei jää mitte millegagi meelde, kuigi peavad viisi ja on ilusa häälega. Õnneks on ka neid, kelle silmist ja olekust kiirgab tõeline tahe teha muusikat ja neil on kõik eeldused olemas.


3. Kes on Superstaar -  milliste omadustega inimest te tegelikult žüriis olles enda ees kõige meelsamini näeks? Ja kas on mõni potentsiaalne staarigeenidega lihvimata teemant juba silma ka jäänud?

Silma on jäänud mitu tugeva potentsiaaliga artisti. Hirmutab see, et nad on kohutavalt noored, aga eks edasised voorud näitavad, milleks nad võimelised on. Lisaks laulmisoskusele on tähtis julgus ja tahe esineda. Palju on neid, kes ütlevad, et kodus tuleb väga hästi välja, aga meie ees tuleb pabin sisse ja kõik läheb nässu. Ega sellisel juhul polegi midagi teha. Ma ei saa otsustada selle järgi, kuidas keegi kodus laulab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles