Vaata, mis toimub Eesti tööturul! Palgaliseks saamine muutub aina jaburamaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Aalde tahab tööle!
Inga Aalde tahab tööle! Foto: Erakogu

Töövestluse ning CV ajad on möödas! Toome teieni ühe huvitava näite, mida teha, et töökohale valituks osutuda!

Facebookis on ringlema läinud Inga Aalde üleskutse, kus ta häid inimesi endale appi palub. Nimelt on  Inga viimase kahe väljavalitu seas, et oma unistuse töökohale valituks saada!

Loe lähemalt, mida noor ja julge naine selleks tegema peab:

Esiteks on abivalmil sõbral või võõral vaja alla laadida üks konkreetne rakendus, kuhu peab sisestama koodi «ingasfoodfest». Seejärel laekub registeeritud kontole 10 eurot krediiti, mille eest saab siis kas koju või kontorisse süüa tellida.

Esmaspäevaks peab Inga's Food Festi toetajaid olema kogunenud 1000, kellest sadat üllatab kuller toiduga. Neil, keda kuller ei üllata, ei tasu aga pead norgu lasta, sest Food Fest toimub igal juhul. Isegi kui pingutused vilja ei kanna ja Inga peab leppima hea teise kohaga.

Kas sina saaksid taolise ülesandega hakkama? Või vähemalt annaksid endast kõik, et proovida asi toimima panna?

Kui kõik läheb õnneks ja Inga leiab endale piisavalt toetajaid, võib ta uuel töökohal alustada. Kui mitte, saab ta suurele hulgale inimestele vähemalt toidufestivali korraldada!

Mis sa sellisest tööle kandideerimise viisist arvad ja milline oli sinu tööle saamise lugu? Kui veel kreisim, siis anna meile ka teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles