Hiinlanna väitel on ta rasedus jõudnud 17. kuuni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiina meedias levib lugu, mille kohaselt on ühe hiinlanna rasedus jõudnud 17. kuuni, samas kui tavaliselt kestab naistel rasedus üheksa kuud.

Wang Shi teatel pidi ta sünnitama möödunud novembris, kuid laps ei ole seni sündinud ning talle ei tehtud keisrilõiget, kuna ultraheliuuring olevat näidanud, et laps ei ole selleks piisavalt arenenud.

Arstide arvates naine lihtsalt valetab, sest bioloogiliselt ja füsioloogiliselt ei ole võimalik nii kaua rase olla.

Wangi sõnul rasestus ta möödunud aasta veebruaris ja sünnitusaeg pidi olema 15. november 2015. Laps aga ei sündinud ja murelik naine läks arsti juurde, teda uuriti, kuid laps ei olnud veel piisavalt arenenud.

«Arstide sõnul on olnud juhtumeid, mil naised on sünnitanud, kui rasedus on üle üheksa kuu, kuid 17. raseduskuu on äärmiselt ebatavaline. Arstid ei leia sellele selgitust,» teatas Wangi abikaasa.

Naise arvates kaalub laps nüüdseks 3,8 kilogrammi. Väidetavalt plaanitakse talle teha keisrilõige, kui rasedus on jõudnud 18. kuuni.

Wangi teatel on ta pika raseduse ajal võtnud kaalus juurde üle 30 kilogrammi.

Hiina meediale selle naise pikka rasedust kommenteerinud arstide arvates kulgeb naise rasedus tavapäraselt ja see on jõudnud 8.–9. raseduskuuni, mitte 17. raseduskuuni.

Guinnessi rekordite raamatu kohaselt oli kõige pikem rasedus 1945. aastal ameeriklannal Beulah Hunteril, kelle see kestis 375 päeva.

Hiinlanna on oma sõnade kohaselt olnud rase umbes 517 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles