Noblessneri sadama Café Noble piduõhtu – uue tantsuprojekti MUUSA #intelligentdance avamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 13. augustil toimus Noblessneri sadama  Café Noble´is piduõhtu – uue tantsuprojekti MUUSA#intelligentdance avamine.

Foto: kurochkins

Head uudised tantsumuusikafännidele, kes  igatsevad taga uusi huvitavaid üritusi. Tallinnas on ellu kutsutud uus klubiprojekt MUUSA #intelligentdance, mille esimene piduõhtu toimus möödunud laupäeval Noblessneri sadama Café Noble´is.

Foto: kurochkins

Korraldajad rõõmustasid külalisi tavatu nägemusega sellest, milline üks piduõhtu olla võiks.

Ainuke asi, mille poolest see õhtu klassikalise klubilise koosviibimisega ehk veidi sarnanes, oli  võimas bass ja puldi taga seisev DJ. Muus osas ootasid külalisi üllatused. Piletihinna said inimesed teada alles sisenemisel täringut veeretades.

Foto: kurochkins

Asutuse  sisekujundus oli saanud hoopis teise näo: lae all olid koha leidnud mitmekihilised futuristlikud konstruktsioonid, seinu elavdasid projektsioonid ja tantsupõrandal eksponeeriti kaubamärgi Alive!Lamps disainerivalgusteid. 

DJ-puldi taga mängisid vaheldumisi DJ-d  Dave Storm, Mari Biza, Santo Hooligan ja Sugar Rody  house´i,  ja seda igale maitsele – energilisest electro´st kuni minimalistliku tech-house´ni. Kui  laupäeval enne piduõhtu algust kallas vihma, siis õhtuks olid pilved hajunud.

Foto: kurochkins

Tantsimisest väsinud külalised istusid terrassil  ja suitsetasid vesipiipu, jälgides ühtlasi, kuidas kunstnik muusikast inspireeritult maalib.

Kvaliteetne DJ-tiim, lõõgastav õhkkond ja ebatavaline paik – ootamatult hea «kokteil» ühe uue olengu jaoks. Külastajate hinnangute järgi otsustades oli see piduõhtu Tallinna klubiesteetidele kui sõõm värsket õhku.

Foto: kurochkins

Projekti MUUSA loojad on Tallinna tuntud peoloom ja videoblogija Denis Jigga ning Moskva promootor Anton Kurotškin (Alive!, PR Future, MIKS Afterparty).

Korraldajate sõnul on see alles suure tee algus: «Me püüame enda ümber koondada loomingulise publiku, kes jagab meie vaateid selle kohta, milline peab üks kvaliteetne oleng välja nägema. Muusikasse armunud DJ-d, tavapäratud kohad, täiskasvanud publik ja erakordselt professionaalsed partnerid – kõik see loob eriliselt hubase õhkkonna, sellesama feelingu, mille nimel me projekti algatasime. Esimene koosviibimine näitas, et oleme valinud õige suuna.»

Vaata pilte meeleolukast õhtust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles