Modell Chrissy Teigen demonstreeris uhkelt oma sünnitusjärgseid venitusarme!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen, John Legend arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015
Chrissy Teigen, John Legend arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015 Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Modell ning laulja John Legend'i naine Chrissy Teigen demonstreeris Snapchatis uhkelt oma venistusarme!

Naine postitas Snapchat'i foto oma reie ülesvõttest, kuhu kirjutas juurde, et tema reitel olevate venitusarmide näol on tegemist tänuavaldustega.

Chrissy ning John'i perre sündis tütar Luna neli kuud tagasi. Teigen on öelnud, et peale lapse sündi muutusid tema vaated elule. Kõikidel muredel, mis enne lapse saamist tundusid olulised, pole tema elus enam kohta. «Sa lihtsalt lased asjadel kergemini minna», tõdeb kaunis naine US Magazine vahendusel. 

Modelli sõnul kiputakse tänapäeval unustama, millised tavalised inimesed välja näevad. Seetõttu postitas ta sotsiaalmeediasse ka taolise «tsenseerimata» foto.

Vaata ise!

Foto: snapchat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles