David Schwimmer: Sari «Friends» keeras mu isikliku elu pekki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - MAY 23: Actor David Schwimmer attends the AMC's Feed The Beast Premiere on May 23, 2016 in New York City.   Noam Galai/Getty Images for AMC/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - MAY 23: Actor David Schwimmer attends the AMC's Feed The Beast Premiere on May 23, 2016 in New York City. Noam Galai/Getty Images for AMC/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Noam Galai/AFP

Sarja «Friends» üks staaridest David Schwimmer tunnistas nüüd, et ei oskanud üleöö kuulsaks saamisega korralikult hakkama saada vahendab US Magazine.

Kuulsa näitleja suurimaks konfliktiks osutus näitlejatöö ning kuulsuse omavaheline kokku sobitamine. Näitlejana oli ta harjunud mööda tänavaid uitama ning inimesi jälgima. Suure huviga ning avalikult. Kuulsaks saamisega see võimalus tal justkui kadus. Ühtäkki tahtis ta ainult peitu pugeda, end mitte kellelegi näidata ning mitte kedagi näha. Sealt kerkiski mehe jaoks üles oluline küsimus, kuidas jääda kuulsuse juures näitlejaks ning teha oma tööd enda äranägemise järgi korralikult?

Foto: Vida Press

Kuulsusekogemust kirjeldab Schwimmer «Friends» algus perioodil räigena. Mees tunnistab, et see muutis tema suhtumist inimestesse ning tal kulus aastaid, et uue positstiooniga oma elus harjuda.

Peale sarja lõppemist on Schwimmer töötanud väiksemates produktsioonides ning hoidnud pigem tagaplaanile. Naljatledes tõdeb näitleja, et arvatavasti jääb ta suurele osale inimestest siiski elu lõpuni Ross'iks ning ei saa kunagi «Friends» karakteri eest põgeneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles