Ujuja Ryan Lochte't süüdistatakse röövimise loo välja mõtlemises!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte
Ryan Lochte Foto: SCANPIX

Ryan Lochte, kes on nüüdseks tagasi kodus, eitab absoluutselt igasuguseid väiteid nagu oleks röövimiselugu Rio de Janeiros välja mõeldud.

Lochte'l oli rohkem õnne kui tema tiimikaaslastel Jack Conger'il, Jimmy Feigen'il ning Gunnar Bentz'il, kellele ei lubatud ülejäänud reisijatega USA'sse suunduva lennukiga õhku tõusta. Neid kuulavad nüüd üle Brasiilia uurijad.

Kohtunik Keyla Blank andis ka korralduse meestelt nende passid eemaldada kuni asjalood on selginenud. Nimelt ei klapi meeste tunnistused ning ka turvakaamerate kellaajad ujujate poolt esitatud ütlustega pühapäeva varahommikul aset leidnud relvastatud röövist.

Lochte eitab absoluutselt igasugust valetamist. Tema ning tema tiimikaaslaste näol on selle loo puhul tegemist ohvritega ning nad on õnnelikud, et ühegi kriimuta pääsesid.

Kuigi Lochte'l õnnestus enne intsidendi eskaleerumist koju jõuda, siis tema tiimikaaslased peavad veel mingiks ajaks Brasiiliasse jääma, et kohalikud uurimisorganid asjaoludesse selgust tooksid.

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles