Galerii: suve säravaim pidu Babulja kostitas White Partyt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 13.08 avas klubi Teater lavakardinad vaieldamatult selle suve säravaimale ja suurejoonelisimale peole, kus ühekoos linna kuulsaima vanaemaga terve aasta oodatud Babulja Special White Party taas võimsalt alata saaks.

Vanaema VALGE PIDU meelitas kohale rekordiliselt rahvast, järjekord püsis maja ees peo lõpuni.

Foto: Maksim Toome

Juba kolmandat aastat kostitab Klubi Teatri särtsakas vanaema aasta oodatuimat pidu Babulja Special White Party! Linnatuled lõi lõbus Vanaema särama kaunis valges kleidis, kristalsed kingad jalas, kui ta koos tütrekestega luksuslikus Exclusive Renti Dodge Nitro limusiinis maja ette sõidutati! Valge kaunis Exclusive Renti limusiin kaunistas klubi Teater majaesist hommikuni! 

Teatri Vanaema valmistas sel korral ette tõeliselt särava ja üllatusterohke õhtu, mis pakkus kõigil klubi Teater lavadel show'd, millelt pilku ei saa! Vanaema lõbusad tütrekesed lahutasid külastajate meelt kuni varaste hommikutundideni, tantsides säraküünlavalges ning lõppematute šampanjaojade keskel! Koos Vanaema tütrekestega astus lavale ka Kirill Sax saksofonil, pakkudes vaatemängulist show'd ja naudingurohket live-muusikat! 

Teater ootab kõiki juba sel reedel, 19.08, kui uksed avatakse DOM PARTY peole! Loe rohkem siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles