Kaur Kender: minu lapsed on sünnitanud geenius

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Teet Malsroos/­Õhtuleht

Elu24 kirjutas möödnud aasta lõpus, et kirjanik ja kolumnist Kaur Kender (39), kes sai hiljuti maha romaaniga «Comeback», on kõrvuni armunud oma muusa Rita Maastikusse (35).

Kenderi abikaasa Anastasia (31) aga nimetab Kroonikale antud intervjuus kaasa uut silmarõõmu  Ritat ülemineku ja sanatooriumi variandiks, kel peagi algamas kliimaks.

Anastasia, Kaur ei kirjuta sinust ajakirja Playboy kolumnides just kõige paremini - mis sa sellest arvad?

Kaur on loominguline inimene ja võib kirjutada, mida iganes soovib. Ma olen nii-öelda õnnetu naine, kellel on kolm poega, Kaur Kenderi pojad.

Kauril on loominguline kriis, ja ta otsustas hetkel elada mitte meiega koos, vaid eraldi ja seda võib nimetada ka keskeakriisiks, nagu ikka mehed seda nimetavad.

Kaua nad juba Ritaga koos on?

Nemad... ei ole kaua koos. Ühte võin küll öelda, et see ei ole «see» naine, keda praegu Kauril vaja oleks. Ülemineku ja sanatooriumi variant...

Minul on küll kogu elu ees, aga muusal hakkab varsti kliimaks.

Kaur Kender kirjutamisest:
Playboy kolumnides ei kirjuta ma ei Nastjast, ei teistest. Playboy on juhtiv Eesti kirjandusajakiri. Ruitlase järjejutt, minu kolumnid. Saaks sinna veel Mihkel Raua ja Märt Väljataga. Parim lugemine. Ja millised pildid!


Kaur Kender oma eraelust:
Ma austan ja armastan Nastjat, igavesti, sest selliseid lapsi saab sünnitada vaid tõeline geenius. Ja me saame väga hästi läbi.

Me sünnime armastusse. Ja hiljem kaome armastusse. Miks see nii on? Mina seda ei teinud, see oli varem valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles