Anastasia: Kenderil on keskeakriis ja tema muusal kliimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Andres Teiss

Elu24 kirjutas möödnud aasta lõpus, et kirjanik ja kolumnist Kaur Kender (39), kes sai hiljuti maha romaaniga «Comeback», on kõrvuni armunud oma muusa Rita Maastikusse (35).

Kenderi abikaasa Anastasia (31) nimetab Kroonikale antud intervjuus kaasa uut silmarõõmu  Ritat ülemineku ja sanatooriumi variandiks, kel peagi algamas kliimaks.

«Minul on küll kogu elu ees, aga muusal hakkab küll varsti kliimaks. Ma olen kõige õnnelikum naine, kellel on olnud võimalik elada kõik need aastad Kaur Kenderiga,» põrutab Anastasia.

Naine lisab, Kauril on loominguline kriis ning seepärast otsustas hetkel elada mitte koos perega, vaid eraldi ning et seda võib nimetada vabalt ka mehe keskeakriisiks.

Kui Kaur ütleks, et Anastasia, võta mind tagasi, sa teeksid seda?

Ma olen täiesti veendunud, et see juhtub, sest ma arvan, et need kümme aastat, mis me oleme koos elanud - seda ei saa kustutada.

Aga muusadega on nii, et täna on Rita, homme on Maša ja ülehomme on Daša ka veel. Ma olen väga tugev naine ja ükski muusa mind küll ei murra.

Ma arvan, et enne murdub muusa ise, sest tal ei jätku nii palju kannatust. Muusal pole veel aimugi, mis tähendab Kaur Kender. See on nagu «põrsas kotis».

Pikemalt loe värskest Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles