Uskumatu! Miks ei ole Tom Cruise oma tütart kolm aastat näinud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmes ja Tom Cruise.
Katie Holmes ja Tom Cruise. Foto: SCANPIX

Suri Cruise'i jaoks on oma isa nägemine tõeliselt võimatu missioon. Paljud allikad paljastavad, et filmistaar Tom Cruise ei ole oma 10-aastase tütrega, keda ta jagab ekskaasa Katie Holmesiga, kontaktis olnud.

«Tom ei ole näinud ega isegi mitte helistanud Surile umbes kolm aastat,» väidab allikas. Teise teadja sõnul ei ole Tomil oma tütrega üldse mingit suhtlust, vahendab US Magazine.

Viimane kord, kui 54-aastast Tom Cruise'i ja tema noorimat tütart avalikult pildistati, oli 2012. aasta augustis, kui mees ta Florida Disney veeparki viis.

Foto: SCANPIX

Katie Holmes ja Tom Cruise abiellusid 2006. aastal ning lahutasid 2012. aasta juunikuus. Sel ajal pajatasid allikad, et Katie ei soovi oma last sügavalt saientoloogiausku mehe mõju all kasvatada ning soovis, et Surist saaks normaalne laps, kes käib tavakoolis.

Mehe kaks vanemat last, 21-aastane Connor ja 23-aastane Isabella on tal abielust ekskaasa Nicole Kidmaniga. Nendega pidavat staar väidetavalt veel suhtlema. Ka nemad on kiriku liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles