Peeter Rebane avab uue geibaari kino «Sõprus» majas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp ja Peeter Rebane
Evelyn Sepp ja Peeter Rebane Foto: Peeter Lagovits

Vaidluste tõttu maja haldajaga juba pool aastat tagasi Sauna tänaval suletud geibaar Angel saab järglase. Angeli omanikeringi kuulunud meelelahutusärimees Peeter Rebane (37) avab uue homoklubi väidetavalt kino «Sõprus» majas, Lounge Kaheksa ruumides, teab Kroonika.


«Me tunneme, et pärast Angeli sulgemist on Tallinnas tugev puudus sellise vabameelse, toreda ja laheda koha osas,» räägib Rebane, kes ei ole kunagi varjanud oma orientatsiooni ja seda, et ta elab koos koreograaf Märt Aguga (30).

«Ma usun, et üks asi, mida me oskame hästi, on meelelahutus, ning plaanimegi teha uut kohta, mis tsipa Angeli stiilis, kuid mis oleks veelgi coolim ja seksikam.»

Kas klubi tuleb praeguse Lounge Kaheksa ruumidesse, seda Rebane veel ei kinnita. Koha lubab ta avalikustada paari nädala pärast, kui on paigas ka klubi nimi, selle avada aga juba veebruari lõpus, märtsi alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles