Mis toimub? Nii paljud Rio olümpialased näevad välja nagu maailmakuulsate staaride teisikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eli Manning & Michael Phelps
Eli Manning & Michael Phelps Foto: Ekraanitõmmis videost

Uskumatu, selle aastastel olümpiamängudel on erakordselt palju staaride teisikuid. Tutvustame teile nelja, kuid neid on veel!

1. Brady Ellison & Leonardo DiCaprio

Foto: SCANPIX
Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS

Ei, me ei tee nalja. Vasakpoolsel pildil ei ole tegu vibu ja noolega Leonardoga, see on tõepoolest teine inimene. Tegu on 26-aastase USA vibulaskja Brady Ellisoniga.

2. Pauline Ferrand-Prevot & Kate Middleton

Foto: Ekraanitõmmis videost

Kas Kate Middletonil võib olla kaksikõde kellest olemasolust ta midagi ei tea? Ilmselt mitte, aga 24-aastase jalgratturist prantslanna Pauline Ferrand-Prevoti sarnasus hertsoginnaga tõstatab küsimusi...

3. Hope Solo & Jennifer Carpenter

Foto: SCANPIX
Foto: Evan Agostini/AP

Sister from another mister? Jalgpalli väravavaht Hope Solo ja Dexteri staar Jennifer Carpenter on samuti salaja sugulased?

4. Eli Manning & Michael Phelps

Foto: Ekraanitõmmis videost

35-aastane Ameerika jalgpallur Eli Manning ja 31-aastane läbi aegade edukaim olümpiasportlane, superujuja Michael Phelps võiksid vahelduseks koos mingit sporti proovida, näiteks paarissukeldumist, oleks huvitav vaatepilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles