Pilk peale! Eestlased Miamis: vaata millise hittvideoga on valmis saanud noor räppar Kenneth ja Teele Viira

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor räppar Kenneth
Noor räppar Kenneth Foto: Facebook/ Kenneth

Noor tõusev staarräppar Kenneth avaldas värske muusikavideo loole «Nobody Could Hold Me Down», kus on kuulda ka Teele Viira kaunist lauluhäält.

Sel suvel tuli välja Kenneth’i ja Teele uus singel Nobody Could Hold Me Down, mida on saadud kuulata juba mõned nädalad nii Spotify’st kui ka Apple Music’ust. Lugu saab nii kuulata kui ka iTunesist osta siit.

Video on filmitud nii Eestis kui Ameerikas ja nii lugu kui ka video räägib noorukist, keda pole keegi suutnud kinni hoida ning kes pürgib oma unistuste poole “no matter what”.

Kenneth’i kommentaar: “Lugu valmis minu hubases kodustuudios Miamis, kui Teele oli juhuslikult siin puhkusel maad avastamas ja tegelikult tegime koos mingi 4 lugu, mis kõik tulid minu arvates päris mõnusad, aga otsustasime "Nobody Could Hold Me Down’i" hetkel avalikustada. Kuigi mu viimase loo avalikustamisest on juba tükk aega möödas, siis muidugi maganud ma ei ole… Iga päev pea kaks aastat on töö käinud, et oma sound’i arendada ning nüüd on mul kokku pandud mõnus ports lugusid, mida saab juba selle ja 2017 aasta jooksul kuulda ning näha! Kes on minu Facebook’i lehel striimi vaatamas käinud teab millest räägin! Jutud käivad ka meil manageriga minu esimesest päris oma EP’st."

Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles